Tietoa ja ohjeita

Tästä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n ylläpitämästä yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoa LADECin toiminta-alueen kuntien - Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Lahti, Orimattila ja Padasjoki - yrityksistä sekä niiden tuotteista ja tarjolla olevista palveluista.

HUOM! Tämän sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yrittäjät tai yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois. Toisaalta, joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita alueen, kunnan tai eri toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Virallisen tiedon yritysten toimipisteiden ja eri toimialojen määristä kunnittain löydät: -> Tilastokeskuksen Toimipaikkalaskuri

ETSITKÖ YRITYSTÄ, TUOTETTA TAI PALVELUA? – TIETOA JA OHJEITA TIEDON HAKIJALLE:


HALUATKO LISÄTÄ TAI PÄIVITTÄÄ YRITYKSESI TIETOJA? – TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa yrityksesi esittelykortilla kohtaa ”Päivitä yrityksen tietoja”.
  2. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja lähetä lomake LADECiin.
  3. LADEC toimittaa yrityksesi esittelykortin päivityslomakkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  4. Tee lomakkeelle tarpeelliset päivitykset ja lisäykset. Kannattaa täyttää kaikki lomakkeen kohdat! Erityisesti palvelut ja tuotteet kannattaa lisätä mahdollisimman osuvin nimi, jotta yrityksesi löytyy hakemistojen vapaalla sanahaulla.

Vastuu tietojen oikeellisuudesta
Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ei vastaa hakemistojen tietosisällöistä. LADEC vastaa ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston teknisen toteuttajan kanssa.